НЕВЕРОЯТНИ УСПЕХИ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЕЗИКОВИ ИЗПИТИ

Упоритият труд води до резултати, които ни радват!

През юни 22 ученици от ниво А2 и 20 от ниво А1 в нашето училище се явиха на изпита на Goethe-Institute и постигнаха изключителни резултати! Това са 95% от всички явили се, което е впечатляващо постижение за нашите ученици. Поздравления за всички, които вложиха усилия и отдаденост, за да постигнат този успех! Специални благодарности на нашите учители Надежда Апостолова и Магдалена Иванова за тяхната всеотдайна работа и подкрепа.

Но успехите не спират дотук!

Ученици от различни класове на гимназията показаха отлични умения и по английски език, като се явиха на международно признати сертификационни изпити:

  • Осмокласниците: 38 ученици се явиха на изпита за ниво B1 Preliminary, от които 25 постигнаха ниво B2, 13 ниво B1, а един ученик достигна ниво A2.
  • Единадесетокласниците: От 48 явили се на изпита CAE (Certificate in Advanced English), 25% получиха оценка A, 29% – оценка B, а 38% – оценка C, като останалите 8% достигнаха ниво B2.
  • Деветокласниците: На изпита FCE (First Certificate in English) 20 ученици постигнаха ниво B2, а 15 – ниво C1.

Тези постижения са доказателство за високото ниво на подготовка и отдаденост както на учениците, така и на техните учители. Огромни благодарности на невероятния екип от учители: Йорданка Николова, Лара Загорова, Ирена Георгиева, Росица Найденова, Надежда Куманова, Ивелина Колева, Ирина Загорчева, които вдъхновяват и подкрепят нашите ученици ежедневно!

Поздравления на всички за този значителен успех и продължавайте да се развивате с този дух на усърдие и стремеж към знания!