СВЕТОВНИТЕ ФИНАЛИ НА ADOBE И MICROSOFT 2024

Световните състезания на Adobe и Microsoft са престижни международни събития, които привличат най-добрите млади таланти в областта на графичния дизайн, дигиталното изкуство и технологиите. Това ежегодно състезание е създадено, за да предостави платформа на ученици и студенти от цял свят, където да покажат своите умения и креативност, използвайки най-новите софтуерни решения на Adobe и Microsoft.

Участниците в състезанието се изправят пред предизвикателни задачи, които включват създаване на уникални проекти и визуални решения, като използват продукти като Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign и други инструменти, предлагани от двете компании. Състезанието има за цел не само да открие и награди най-талантливите млади дизайнери, но и да насърчи иновациите и обмена на идеи в глобалната творческа общност.

Едно от най-големите предимства на това събитие е възможността за участниците да получат оценка от водещи професионалисти в индустрията и да се запознаят с нови тенденции и технологии. Освен наградите и признанието, финалистите и победителите получават уникален шанс за професионално развитие и контакти, които могат да бъдат ключови за бъдещата им кариера.

Ванеса Кърджева, млада и талантлива графична дизайнерка от България, привлече внимание с успехите си на световното състезание на Adobe. Това международно събитие събира най-добрите млади творци и дизайнери от целия свят, за да демонстрират своите умения в използването на софтуера на Adobe.

Ванеса впечатли журито със своите креативни проекти и умело използване на дизайнерски техники, които й осигуриха четвъртото място в конкуренцията. Този значителен успех е плод на усилен труд, творчески подход и страст към графичния дизайн. За Ванеса това състезание беше не само възможност да представи своя талант на международната сцена, но и невероятно преживяване, което ще остане завинаги в съзнанието й.

Нейният успех е вдъхновение за младите творци и показва, че с упоритост и отдаденост, мечтите могат да се превърнат в реалност. Пожелаваме й още много успехи и вдъхновение в бъдеще!

Световното състезание, организирано от Microsoft, често включва предизвикателства, свързани с използването на продукти като Microsoft Office 2019 и Microsoft 365. Участниците се изправят пред различни задачи, които изискват демонстрация на умения в приложенията и услугите, включени в тези пакети. От гимназията участваха Станислав Ташев, Георги Табанов, Георги Иванов и Зарко Владков, които се представиха успешно!Пети в световното класиране е Георги Табанов, а седми Зарко Владков.