CFHACKATHON23 ПЪРВИЯТ ХАКАТОН ОРГАНИЗИРАН ОТ УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕНИЦИ

Хакатонът „Code of the Future“ е събитие, което събира талантливи ученици и професионалисти в областта на информационните технологии. Със силна подкрепа от различни компании и организации, този хакатон демонстрира важността на иновациите и технологичното развитие в съвременното общество.

Сред основните спонсори на събитието се нареждат както Platinum, така и Gold спонсори, които допринасят значително за реализирането на хакатона. Тези компании не само осигуряват финансова подкрепа, но и споделят своите знания и ресурси, за да насърчат участието и иновативността сред участниците.

Хакатонът също така се радва на подкрепата на различни партньори, които съдействат за разнообразяването на събитието. Тези партньори могат да включват образователни институции, технологични компании и други организации, които споделят визията за развитие на технологичните умения сред младите хора.

„Code of the Future“ не е просто състезание; той е форум, където новите идеи и иновации се посрещат с ентусиазъм и подкрепа. Хакатонът предоставя платформа за ученици и професионалисти да се срещнат, обменят идеи и работят заедно по проекти, които могат да имат реално въздействие върху технологичното бъдеще.

За повече информация относно конкретните компании, които са подкрепили хакатона, можете да посетите официалния уебсайт на събитието https://hackathon.codingburgas.bg/.

 

Новото в този хакатон е възможността всяка от компаниите подкрепили събитието да зададе тема за разработка, която е свързана с настоящ или бъдещ проект. Това прави работата на отборите още по близка до реалните условия в индустрията. Списък с отборите и темите, по които работиха е:

В рамките на два дни упорита и денонощна работа най-добрите отбори бяха отличени и получиха награди от компаниите. Отборът спечелил място в общото класиране се състои от -Стас Узунов, Валери Иванов, Галин Георгиев, Дейвид Дончев.