НЕМЕЧЕК Е С НАС В ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ПРАКТИКИ

В Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации град Бургас, ученици от 10-ти развиват своите умения, чрез индивидуални проекти, по време на производствените си практики. Всяко задание ще бъде реализирано с помощта на програмен език C++. Тази инициатива се осъществява благодарение на сътрудничеството между училището и една от водещите компании в сферата на технологиите – Немечек.

Под ръководството на опитните наставници – Димитър Станев (Немечек), учениците имат възможността да приложат своите знания от учебните часове в реални работна среда и да развият уменията си в областта на програмирането. Те разработват проекти на тема – Система за управление на киноцентър.

Практиката включва и специализирани семинари и уъркшопи, където учениците се запознават с най-новите технологии и методи в индустрията. Всеки участник имаше възможност да се изправи пред реални предизвикателства и да получи ценна обратна връзка от експертите на Немечек.

Ръководител от гимназията беше Виктор Стоев, който стриктно проведе процеса по надграждане на уменията и проследяване на работните процеси.

Особено вълнуващо беше представянето на проектите пред ръководството на Немечек и партньори на компанията, където учениците демонстрираха своите постижения и иновационни решения. Техните усилия и усърдие бяха високо оценени, а проектите получиха похвали за креативността и практическата си стойност.

Благодарим на Немечек за техния ценен принос към образованието и за подкрепата им в изграждането на бъдещите професионалисти. Благодарим също така и на учениците за техния ангажимент и усилия, които доведоха до успешното приключване на тази производствена практика.