CODE OF THE FUTURE НАГРАДИ ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ

На 24.06.2024г. Културният дом на НХК беше домакин на вълнуващото училищно събитие „Code of the Future“. Събитието не само отпразнува напредъка на учениците в областта на програмирането и технологиите, но и награди техните изключителни постижения. То привлече ученици, учители, родители и представители на технологични компании, обединявайки ги около идеята за бъдещето на образованието и иновациите.

Един от най-вълнуващите моменти на събитието беше демонстрацията на проекти, създадени от учениците. Те представиха своите разработки пред аудиторията.

Кулминацията на събитието беше церемонията по награждаването, на която учениците бяха признати за своите изключителни постижения в различни категории.

„Code of the Future“ беше изключително успешно събитие, което вдъхнови и мотивира учениците да продължат своето развитие в областта на програмирането и технологиите. Това училищно събитие показа, че бъдещето принадлежи на тези, които са готови да учат, да творят и да иновират. Основно училище „Св. Климент Охридски“ се утвърди като място, където младите таланти могат да растат и да се развиват, подготвяйки се за предизвикателствата на технологичния свят.